ΜΙΝΩΑΣ TAEKWONDO

ΣΤΟ ΑΝΕΤΟ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΜΙΝΩΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΥΓΙΗ ΝΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΣΩΜΑ. ΜΙΝΩΑΣ TAEKWONDO

 

Ο Α.Σ. ΜΙΝΩΑΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΥΗΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ TAEKWONDO (WTF).

ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ  ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 3,5 ΕΤΩΝ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ TAEKWONDO ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ στο ΜΙΝΩΑΣ TAEKWONDO.

 

ΤΟ TAEKBONTO ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ, ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.

 

ΜΙΝΩΑΣ TAEKWONDO

 

ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΜΙΝΩΑΣ TAEKWONDO ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ. ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ TAEKWONDO ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ TAEKWONDO ΣΤΟΝ ΜΙΝΩΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΜΑΛΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ, ΘΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΡΙΜΟΤΕΡΑ, ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, (ΚΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΒΙΑ ΚΤΛ) ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ, ΜΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ, ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.

 
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑΣ TAEKWONDO
 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ…
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!